Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

undefined Kozmetika


Gyantázás érzékeny területeken (arc, hónalj, fazon).

Szemöldökszedés, - festés . Az eredmény magáért beszél.

Alakformáló fahéjas testtekercselés hasra és combra undefined

Kényeztetés, masszázs arcra, hátra egyaránt.

 

 

A kavitációs ultrahang alkalmazhatósága:

  • cellulit kezelése
  • felhalmozódott zsír eltávolítására
  • nyirokkeringés javítására és az ödémák csökkentésére

kavitáció a helyi zsírpánákat pusztítja el, így a test körfogata centiméterekkel csökken.

A nehezen csökkenthető és ellenálló területeken is hatásos, akár a zsírleszíváshoz hasonló eredmény elérése lehetséges műtéti beavatkozás nélkül.

A kezelés során a cellulit (narancsbőr) rendkívül látványosan eltűnik, mivel a kavitáció stimulálja a vérkeringést, így új kollagén termelődik.

Használható továbbá a zsírleszívás előtt, hogy előkészítse a szöveteket, illetve utána, a végső simítások elvégézsére, így tökéletesítve a műtétet.

Alkalmazási területek:

Has (oldalt és középen) kavitáció
Fenék kavitáció
Külső comb kavitáció
Belső comb kavitáció
Kar kavitáció

Kavitációs zsírbontás előnyei

 

Eredmények:

Többnyire látványos és tartós eredménnyel járnak. A kavitáció hatékonyan rombolja a bőr alatti zsírszöveteket, így már az első vagy második kezelés után már érzékelhető és látható a zsírraktárak csökkenéséből adódó fogyás. A narancsbőr kevésbé markánsabbá válik.

Nem szükséges helyi érzéstelenítő és előzetes előkészítés.
Nincs gyógyulási idő, a páciensek a kezelések után azonnal visszatérhetnek mindennapi életükhöz.

Összesen 6-12 alkalom szükséges a látványos zsírbontáshoz.

10-15 napos,de minimum egy hetes szünet javasolt két kezelés között!

 

 

 

 

 

Sminkkészítés.

Fia vagy férje szívesen eljönne? Őket is szeretettel várjuk.
Fodrászat

Klasszikus és modern frizurákat vendégeink egyéniségével összhangban alakítjuk ki (szín és forma).

A különleges PHYTO - ENANCHER hatóanyagnak köszönhetően, az LK antiage (öregedésgátló) A PHYTO-ENANCHER-rel  a festékmolekulák tökéletesen juttatják a színt a hajba, még egy kevésbé nyitott hajszerkezetbe is. Ez biztosítja a hajszálak külső pikkelyeinek összetartását, a jobb hidratálást, életerős és csillogó színeket minden korosztálynak!Ha szüksége lenne festésre és szőkítésre is egyaránt, a hajszerkezet károsítása nélkül használja az  LK Antiage színeket  együtt a LINFA VILÁGOSÍTÓ FOLYADÉK + LINFA BOOSTER -rel!Linfa Booster - egy új, különleges szőkítés fokozó termék, festett, igénybevett hajra.


 


Műkörmös

Műköröm

A műköröm napjainkban az igényes nők egyik ismérve. Egy szakszerűen elkészített porcelán, zselés eljárás nem károsítja saját körmeinket, sőt megóvja azokat a sérülésektől, betöréstől, kényelmes, szép és tartós. Azoknak a hölgyeknek is megoldást jelent, akiknek a körme bármilyen okból nem tud megnőni. Aki mégsem szeretne tartósan műkörmöt, de egy jeles alkalomra szeretné, ha rövid, töredezett körmeiből valami igazán szépet varázsoljunk, azok számára is van megoldás. Ha kedvet kapott a műkörömhöz, próbálja ki és nem fog csalódni! 

undefined

Gél lakk kézre és lábra

A gél lakkal nemcsak tartósan színezheti be körmeit, de erősítheti is azt. Természetes körömre és műkörömre is használható, kiváló tapadású és magas fényű, ezért még hetek múltán is olyan, mintha aznap lakkozta volna. Nem sérül, nem karcolódik, igazán ideális viselet a kézen és lábon egyaránt.
A lakkozás menete:
- körmök finom csiszolása (nem sérül a köröm felülete)
- a választott lakk felvitele
- speciális UV készülékkel történő szilárdítása, szárítása (3 perc)

 

 

 

 

 

 

 

Vibrációs tréning

A gép segítségével olyan gyors összehúzódásra képes az izomzatod, amilyet egyébként nem képes elvégezni semmilyen mozgással. Ezáltal a bőr alatti szövetek ismét oxigénhez jutnak, javul a vérkeringés és az eddig lerakódott salakanyagok távozni tudnak.


A háromdimenziós rezgéseknek köszönhetően, sokkal több izomcsoportot tud megdolgoztatni egyszerre, ezáltal gyorsabban formálja az alakod! Hatékony a zsírégetésben.
A vibromasszázsnak kifejezetten jó hatása van az emésztésre, kíméli az ízületeket. Rengeteg megbetegedésre van rendkívül jó hatással. Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint. Megállítja a csonttömeg vesztést, melyet főként a mozgás hiánya okoz. Csökkentheti a csontritkulást bizonyos kor után. Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitiszt, segíti a használóját a szép testtónus elérésében. Csökkenti a hevenyt és a hosszan tartó derékfájást.


A vibrációs tréner fő előnyei:
 a vibráció során akár háromszorosára növekszik az edzés hatékonysága
 segít a fizikai megterhelést, sportot vagy edzést követő gyors regenerációban
 használható a csontok és ízületek reumatikus és egyéb megbetegedéseinek gyógyításánál (csak orvosi konzultációt követően)
 javítja a vérkeringést
 hatékony az ízületi és izom fájdalmak, vagy keményedések gyógyításánál
 javítja az egyensúly érzetet és koordinációt
 nagyon hatékony a narancsbőr ellen
 harcol a stressz és depresszió ellen
 támadja a cellulitiszt
 formál , feszesít


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!